ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА НЕК ЕАД ПОЛУЧИ СПЕЦИАЛЕН ПРИЗ „СКРИТОТО ДОБРО“ 2016

Призът бе връчен от Столична община на официална церемония за трета поредна година.

Национална електрическа компания ЕАД бе отличена със специалния приз „Скритото добро“ за благотворителната си дейност насочена към дома за възрастни хора ДСХ „Дълголетие“ гр. София.

Благотворителната кампания „Скритото добро“ стартира под патронажа на г-жа Албена Атанасова – заместник кмет на Столична община в направление „Социални дейности и интеграция на хората с увреждания.

Инициативата е насочена към обединяване усилията за съпричастност, подкрепа и помощ.  Тя приобщава всички, които през годината с действията си заявяват подкрепа за социалните инициативи на Столична община, съдействат и подпомагат обучението и развитието на деца и младежи в неравностойно положение според техните интереси, отдават грижа за възрастните хора, а така също и оказват помощ на съгражданите ни в нужда.

Целта на Благотворителната кампания „Скритото добро“ е да се обединят бизнес и корпоративните организации, неправителствения сектор, творческата гилдия, спортисти и спортни организации за една обща кауза – подкрепа на хората в нужда.

 

ПРИЗ „СКРИТОТО ДОБРО“ 2016