Почивен дом Енерго Росенец, 1*

За контакти:
Николай Кофинов, домакин, тел.: 0889616334
Рецепция: 056/898840
e-mail: nkofinov@nek.bg

Местоположение: парк Росенец, Община Бургас

GPS координати:  42.44621, 27.559836

ПД Енерго Росенец се намира в непосредствена близост до един от двата плажа в лесопарк Росенец, от който се открива красива гледка към остров Света Анастасия. Тук може да откриете рядкото съчетание по нашето Черноморие между гора и море. Благодарение на отличното географско разположение на почивния дом, ще се насладите на чистотата, тишината и спокойствието, с които природата е дарила района.

Стаите и апартаментите на първия и втория етаж са с тераси, а на третия етаж са с капандури. Помещенията имат собствена баня, LED телевизор и минибар. Ние държим на качеството на обслужване и сме предприели необходимите мерки за безопасност по време на престоя Ви. Нашите стаи и апартаменти се дезинфекцират съобразно предписанията на здравните служби. Почистването по време на отдиха Ви е всеки ден. Общите части се почистват и дезинфекцират ежедневно по няколко пъти.

ПД Енерго Росенец разполага с открит басейн. На разположение на гостите са

фитнес зала, билярд, тенис маса, детски кът и параклис.

Ресторантът разполага с открита тераса и разнообразно меню. Гостите може да опитат вкусна риба и майсторски приготвени ястия. Барът предлага голямо разнообразие на алкохолни и безалкохолни напитки, както и множество сладки изкушения.

Рецепцията е с работно време от 7:30 до 22:00 часа.

Безплатен Wi Fi на рецепция, в ресторанта и фоайето. Осигурен е паркинг с цена 10.00 лв. на ден.

Домашни любимци не се допускат.

Ценови условия за нощувките в ПД Енерго Росенец

rose table

Ресторантът в базата работи със задължителен дневен порцион, като храната е избор от 2 месни сет менюта /закуска, обяд и вечеря/ и 1 безмесно сет меню /закуска, обяд и вечеря/.

Забележителности, които може да посетите в района са: остров Света Анастасия, Морската градина в гр. Бургас, Природозащитен център за птици Пода, Акве калиде – Термополис в гр. Бургас, Археологически музей в гр. Бургас, природен резерват Ропотамо, замъкът в село Равадиново, Архитектурен и археологически резерват в гр. Созопол, Зоопарк Бургас.