Почивен дом Енерго Предел, 1*

За контакти:
Рецепция: 0747/ 80337
e-mail: holiday@nek.bg

Местоположение: м. Предел, между Рила и Пирин планина

GPS координати: 41.890929, 23.339476

Почивен дом Енерго Предел предоставя целогодишно възможност за приятна и спокойна почивка. Почивната станция се намира на 18 км от един от най-добрите ски курорти в Европа – Банско.

В местността Предел е ски писта Кулиното, само на 3 км от почивен дом Енерго Предел. Основната писта е с дължина около километър и е подходяща за напреднали скиори и сноубордисти.

За любителите на голфа на 8 км от почивния дом се намира Пирин голф игрище.

Всички стаи и апартаменти имат красива гледка към многогодишна борова гора. Помещенията за настаняване са със собствена баня и са оборудвани с LED телевизор и минибар.

Базата разполага с ресторант и дневен бар с камина, външен детски кът, волейболно игрище, ски гардероб. В ресторанта можете да се насладите на вкусни ястия, приготвени от нашия майстор-готвач, а в дневния бар ще намерите множество напитки и сладки изкушения.

Безплатен WI-FI в общите части и безплатен паркинг.

Домашни любимци не се допускат.

Ценови условия за нощувките в ПД Енерго Предел, считано от 5 март 2024 година.

predel 2024

Забележителностите, които можете да посетите в региона, са: Исторически музей гр. Банско, уникалната средновековна църква Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат, включена в списъка на стоте национални туристически обекти – с. Добърско, Парк за танцуващи мечки – Белица, Писаната църква - археологически обект с две вписани една в друга църкви от различни епохи – Разлог.