Почивен дом Енерго Приморско, 1*

За контакти:
Рецепция: 0550/ 32296
e-mail: holiday@nek.bg

Местоположение: гр. Приморско, Община Бургас

GPS координати: 42.265126, 27.751823

В един от черноморските ни курорти Приморско на първа линия на Южен плаж и в близост до плаж ММЦ, плаж Перла и Дяволска река се намира ПД Енерго Приморско. Плажовете в Приморско са неповторими със своята дължина и чистота, със ситния и златист пясък.

От стаите и апартаментите се открива невероятна гледка към морето. Всички помещения са с тераси, със собствена баня и са оборудвани с LED телевизор и минибар.

Налична е конферентна зала за 50 души.

Има ресторант и дневен бар. В ресторанта може да се насладите на вкусни ястия, приготвени от нашия майстор-готвач, а дневният бар е зареден с множество напитки и сладки изкушения.

Безплатен Wi-Fi на рецепция. Осигурен е паркинг с цена 10.00 лв. на ден.

Домашни любимци не се допускат.

Ценови условия за нощувките в ПД Енерго Приморско, считано от 5 март 2024 година.

primorsko 2024

В околността има много природни забележителности, като резерватите Аркутино, Тисовица и др. Близостта до Тракийското светилище Бегликташ и архитектурен и археологически резерват в гр. Созопол могат да направят почивката много интересна и занимателна, а за най-малките са забавленията в градския Аквапарк. Други забележителности, които може да посетите, са: подводен параклис Свети Николай Чудотворец, скален феномен Лъвската глава, древна тракийска крепост Урдовиза, Природен резерват Ропотамо, замъкът в село Равадиново и музеят на Лев Толстой в село Ясна поляна.