newspapers 3488857

Обявления

Списък на търговци на електрическа енергия с просрочени задължения към Обществения доставчик на цена за "задължение към обществото"

ТУ със задължения за ЗО

Списък на търговци на електрическа енергия с просрочени задължения към Обществения доставчик на цена за "задължение към обществото" към дата 07.01.2022г.

ТУ с просрочени задължения за ЗО към 07.01.2022г.

Обявление

На основание чл. 128 от Наредба № 3 за лицензиране на дейностите в енергетиката и във връзка с утвърдената от КЕВР нова Методика за определяне на цените на електрическата енергия на доставчика от последна инстанция (ДПИ), НЕК ЕАД стартира процедура за публично обсъждане на Проект на Общи условия за доставка на електрическа енергия от ДПИ.

Проект на Общи условия за доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция.

Писмени предложения и коментари по проекта могат да бъдат изпращани до 01.11.2021г. на адрес: гр. София, ул. „Веслец“ № 5, ЦУ на НЕК ЕАД, Управление „Търговия с електрическа енергия“ и/или на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Предвид въведените противоепидемични мерки на територията на страната, свързани с COVID-19, публичното обсъждане на проекта ще се проведе дистанционно на 02.11.2021г. от 15:00 часа. Моля, желаещите да вземат участие в обсъждането да изпратят актуален електронен адрес, на който ще получат линк за видео връзка.

Обявление

Цената, по която НЕК, в качеството си на обществен доставчик, ще продава електрическа енергия на доставчиците от последна инстанция за м. октомври 2020 г. е 142,42 лв. /МВтч.

Обявление

Цената, по която НЕК, в качеството си на обществен доставчик, ще продава електрическа енергия на доставчиците от последна инстанция за м. септември 2020 г. е 145,85 лв. /МВтч.

Обявление

Цената, по която НЕК, в качеството си на обществен доставчик, ще продава електрическа енергия на доставчиците от последна инстанция за м. август 2020 г. е 131,34 лв. /МВтч.

Политика за личните данни на НЕК ЕАД

Този сайт използва "бисквитки". Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политика на НЕК ЕАД за личните данни